Waar u Niels voor kunt inhuren

Waar u Niels voor kunt inhuren

Freelance Kok Inhuren

Freelancekok

In allerlei situaties kunnen freelance koks een uitkomst voor u bieden. Denkt u  bijvoorbeeld eens aan tijdelijk drukke periode. Tijdens deze piekdrukte is de inzet van een freelance kok altijd snel te realiseren en bovendien is het risicoloos. Zonder risico, omdat Niels kookt in bezit is van een verklaring arbeidsrelatie (VAR). Dus voor u als opdrachtgever geen werkgeverslasten zoals loonbelasting,verzekeringen enz.. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vervanging bij ziekte, invulling tijdens vakantieperiode of als overbrugging in een vacature..

Niels kookt is inzetbaar in horecakeukens, partycatering, bedrijfscatering,instellingskeukens en op locatie.

bij u thuis
Ook wel home cooking genoemd. Dit houdt in dat de restaurantkeuken naar u thuis komt. Als u bijvoorbeeld gasten ontvangt en u heeft zelf geen tijd om de culinaire invulling te verzorgen kan Niels hiervoor zorg dragen zodat u zich op de gasten kunt concentreren en meegenieten!  Home cooking kan vanaf zes personen.

Catering
U geeft een feest, receptie, …, en u heeft geen zin om zelf voor hapjes te zorgen? Geef uw richtlijnen door aan Niels en hij doet de rest:

  • De gerechten worden aangepast aan uw budget en wensen
  • Er wordt ter plaatse voor u gekookt
  • Ondersteunend personeel kan verzorgd worden
  • Indien gewenst wordt ook de drank verzorgd