Feestavond Sienus Kruger

Feestavond Sienus Kruger

Jaren heb ik mijn verjaardag niet gevierd. Ieder jaar zag ik op tegen een huis vol visite en te weinig tijd hebben om met de gasten te converseren.
Dit jaar toch maar weer eens besloten om mijn 54ste verjaardag thuis te vieren. Onder voorwaarde de culinaire verzorging uit te besteden.
Aan Niels heb ik gevraagd voor bijzondere hapjes en drankjes te zorgen.
Dit is niet alleen mij zeer goed bevallen maar ook de gasten.
Niels werkt met mooie verse producten en prachtige bijpassende wijnen. In no-time liet hij een mooie en spannende amuse rondgaan. Een kunstwerkje in een helder glas wat heerlijk smaakte.
Hierna volgden allerlei hapjes. Gemaakt van mooie en pure producten. Vis- vlees- en vegetarische hapjes, dit alles prachtig opgemaakt.
Mijn gasten en ik vonden het heerlijk.
Het hoogtepunt vond ik het bereiden en het eten van oesters. Niels gaf hier enthousiast uitleg over en instrueerde op vermakelijke manier de gasten over het eten van de oesters. Hij had hierbij de volle aandacht.
Ik kan niets anders zeggen dan : Niels kookt is van harte aan te bevelen.